Pormaskar

Posted by admin - August 9th, 2017

Hur lockande det än är, så ska du försöka låta bli att klämma på dina pormaskar. Det kan ge dig finnar, acne och ärr. Hur blir man då av med pormaskar, om man inte får klämma? Det bästa är att alltid se till att ha en ren hud. Sminka dig mer sällan och när du väl gjort det, se till att tvätta av det innan du ska sova. Använd gärna ansiktsvatten för att rengöra på djupet. Att ånga upp porerna, genom hett vatten är bra. Du ska hålla ditt huvud över en skål eller gryta med hett vatten och en handduk över. Efteråt ska du skrubba eller peela ditt ansikte, så att alla orenheter försvinner ut. Is är bra att lägga på, efteråt, då det täpper igen porerna och det inte kommer in smuts. Undvik smink som är flytande eller kladdigt, det täpper igen porerna ännu mer. Satsa istället på löspuder och mineralsmink. En gång i veckan kan du även lägga en ansiktsmask, med kol i, som drar ut smutsen. Se även över dina matvanor, eftersom mat med högt GI, mjölkprodukter och godis kan ge pormaskar. Du kan även göra en portömning på salong samt köpa hem ansiktsprodukter med salicylsyra.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog Home