Samkväm

Posted by admin - April 21st, 2020

En liten väl snabb beskrivningen hur en konferens går till i filmklippet ovan. Visserligen kan den sluta så där framåt kvällningen men det brukar ta lite tid av sittningar mer eller mindre meningslösa först för deltagarna. Och just det där som händer på kvällen och natten följer det gamla ordspråket – det som händer på konferensen stannar på konferensen- . Så inte helt ovanligt att både det ena och det andra händer där. Men oavsett det så brukar det finns något fast att ta fasta på vid de träffarna eller om man skall kalla det för teamword-arbeten. Möbler av de olika slag brukar vara dedikerade just för konferensanvändning, hela setet så att säga, podium för föredragshållare, stolar bord och diverse tillbehör av olika slag.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog Home