Ute

Posted by admin - January 20th, 2019

Ok det är lite kyligt men det går faktiskt att sitta ute trots att det nästan är minusgrader eller t.o.m. är minusgrader.  Och då även om det inte är ett uterum utan helt enkelt ute, ute eller vad det nu skall kallas för då. Nu krävs det förstås en del saker om man skall trivas där med sina utemöbler i kylan. Den ena är naturligtvis varma kläder och sedan är det en klar fördel om det i alla fall finns något tak så man kan installera infravärme. Om inte det räcker kan man alltid klämma till med lite gasol i form av en terrassvärmare. Är sedan det hela placerat i anslutning till huset så det finns vägar på några sidor är det ingen nackdel. Då kan det bli riktigt behagligt att sitta utomhus i minusgrader.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog Home